Privacy & cookies

Op deze pagina leggen we uit hoe we op Stoer.tv omgaan met persoonsgegevens en welke cookies er door onszelf en derden worden geplaatst.

Verantwoordelijke

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Z-Press Junior Media B.V. handelend onder de naam ZPRESS Young, Amstelwijckweg 11, 3315 BB Dordrecht (ZPRESS). Wij zijn eigenaar van de volgende merken:
- STOER
- MEIDEN magazine
- GOAL!

Privacy
Bij gebruik van onze producten en diensten kan ZPRESS Young, uitgever van Stoer.tv, informatie over jou verzamelen. ZPRESS Young respecteert je privacy en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je met ons deelt vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.

We verzamelen en verwerken jouw persoonsgegevens:

- wanneer je een abonnement afsluit of product afneemt.
We gebruiken daarvoor de volgende gegevens:

Naam en adres

Om ervoor te zorgen dat jouw tijdschrift/product zo snel mogelijk wordt bezorgd, hebben we jouw naam en adres nodig.

E-mailadres en telefoonnummer

Jouw e-mailadres gebruiken we om jou te informeren over jouw bestelling en jouw telefoonnummer is handig als we graag snel contact met je op willen nemen over je bestelling. Wanneer het abonnement is afgelopen of wanneer je opzegt, sturen we eenmalig een aanbieding van ZPRESS. Ook sturen we regelmatig een Ouder-Update via de mail, waarin staat wat er in STOER te lezen is en andere relevante STOER-nieuwtjes.

Betaalgegevens

Via automatische incasso kun je jouw order betalen en daarvoor hebben we jouw bankrekeningnummer nodig. Je kunt ook via iDeal betalen en om dat mogelijk te maken gebruiken we een beveiligde betaalomgeving.

Geslacht en leeftijd

We willen graag weten wie onze tijdschriften/producten kopen, zodat we onze tijdschriften/producten op de juiste doelgroep blijven richten.


- wanneer je contact hebt met ZPRESS Young. Je kunt met ons bellen en mailen of een formulier invullen via de website. Elke keer als je contact met onze klantenservice hebt, wordt dat opgeslagen. Op die manier hoef je jouw verhaal niet twee keer te vertellen.

- wanneer je onze websites en apps gebruikt. We verzamelen bezoekersgedrag om te analyseren wat je graag leest, welke producten je graag koopt en waar je graag op klikt. Op die manier kunnen we onze websites en apps blijven verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken.

- wanneer je een account aanmaakt. Om mee te kunnen doen met een prijsvraag of om te kunnen reageren op de website, heb je een account nodig. Handig, want zo hoef je jouw gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We verwerken daarvoor de volgende gegevens:

Naam en adres

Heb je iets gewonnen? Dan hebben we jouw naam en adresgegevens nodig om ervoor te zorgen dat jouw prijs zo snel mogelijk op de deurmat valt.

E-mailadres en telefoonnummer

Jouw e-mailadres en telefoonnummer gebruiken we alleen om contact op te kunnen nemen als je een prijs hebt gewonnen. De nieuwsbrief ontvang je alleen als je daarvoor akkoord hebt gegeven. Als je meedoet met een prijsvraag, kun je eenmalig een aanbieding van ZPRESS Young via de mail krijgen.

Geslacht en leeftijd

We willen graag weten wie aan onze winacties meedoen en reageren op onze website. Dit analyseren wij, zodat onze winacties en content nog leuker worden.

Bezoekersgedrag

Als je een andere website van ZPRESS Young bezoekt, ons liket op Facebook of Instagram, iets bij ons bestelt of ergens op klikt, dan onthouden wij dat. Op die manier kunnen wij de juiste content, aanbiedingen en advertenties laten zien, maar ook om onze website te verbeteren.


De prijzen van een winactie worden bijna altijd door een ander bedrijf ter beschikking gesteld. Om het versturen van de prijzen makkelijker te maken, versturen de bedrijven soms de prijzen rechtstreeks naar de winnaars. Wij geven dan alleen de naam- en adresgegevens van de winnaars door om het verzenden mogelijk te maken (tenzij anders vermeld).

- wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Om de nieuwsbrief te ontvangen hebben we jouw e-mailadres nodig. Je kunt ook jouw naam en achternaam opgeven, zodat we op maat gemaakte nieuwsbrieven kunnen verzenden met de juiste content en aanbiedingen. Uitschijven kan altijd via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

Jonger dan 16 jaar
Ben je nog geen 16 jaar? Vraag dan je ouders om toestemming om onze websites en apps te gebruiken, een account aan te maken, om je op te geven voor nieuwsbrieven of om mee te doen met prijsvragen. Laat ze dit privacy- en cookiebeleid lezen.

Gegevensverstrekking aan derden


Jouw gegevens worden zonder jouw toestemming niet aan andere partijen gegeven. Wel kunnen we jouw gegevens zonder toestemming geven aan partijen die ons helpen met bepaalde diensten. Uiteraard geven we alleen de gegevens die nodig zijn om de dienst uit te voeren. En ook met deze partijen hebben we afgesproken dat zij zich aan de privacy-regels houden. Partijen waarmee we samenwerken:

Klantenbeheer

Perfect Groep

Klantenservice

M+ Group & Perfect Groep

Betalingsverkeer

Mollie

Websitebeheer & hosting

BLIS

Nieuwsbrieven

MailChimp

Commerciële nieuwsbrieven

Copernica

Abonnementverwerking

Audax Logistiek B.V.

Distributie

Sandd

Beveiliging & bewaring gegevens

Alle persoonsgegevens zijn beveiligd opgeslagen. De databases zijn alleen toegankelijk voor medewerkers van ZPRESS. Met andere partijen is een verwerkersovereenkomst afgesloten. In onderstaand overzicht zie je waar en hoelang jouw gegevens bewaard worden:

Klantenbeheer

Gegevens staan in een database op een geïsoleerde server

We bewaren persoonsgegevens zolang jij klant bij ons bent. Daarna blijven de gegevens maximaal 2 jaar bewaard.

Klantenservice

Gegevens staan in een database op een geïsoleerde server.

We bewaren persoonsgegevens zolang jij klant bij ons bent. Daarna blijven de gegevens maximaal 2 jaar bewaard.

Betalingsverkeer

Gegevens staan in een database op Nederlandse servers in extreem beveiligde datacentra.

We bewaren persoonsgegevens zolang jij klant bij ons bent.

Website-account

Gegevens staan in een database op een versleutelde schijf.

We bewaren persoonsgegevens zolang jouw account bestaat. Je kunt jouw account altijd verwijderen door in te loggen en in je profiel op ‘Verwijder account’ te klikken. Ingestuurde formulieren voor prijsvragen blijven 2 maanden bewaard na sluitingsdatum.

Nieuwsbriefprogramma

Gegevens staan in een database op servers in verschillende datacentra, die 24/7 beveiligd worden.

We bewaren persoonsgegevens zolang je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat onderaan de mail de mogelijkheid tot uitschrijven.

Abonnementverwerking

Gegevens staan op een beveiligde FTP server.

We bewaren persoonsgegevens zolang je abonnee bij ons bent.

Distributie

Gegevens staan in een database die is aangemeld het College bescherming persoonsgegevens.

We bewaren persoonsgegevens zolang je abonnee bij ons bent.



Persoonsgegeven inkijken, wijzigen of verwijderen

Wil je jouw persoonsgegevens inkijken? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Je kunt dit zelf doen via jouw account. Of je laat het ons weten door te mailen naar post@ stoer.tv.

Heb je een klacht? Dan kun je een tip indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) via Autoriteitpersoonsgegevens.nl.
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Uitleg cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie, die op je computer/mobiel/tablet opgeslagen worden wanneer je een website bezoekt.

Soorten cookies

Op onze websites worden vier soorten cookies gebruikt:

  1. Functionele cookies
    Dit zijn cookies die noodzakelijk zijn voor een goede werking van onze website of voor het leveren van een door jou gevraagde dienst, zoals een automatische log-in. Volgens de cookiewet hoeft voor deze categorie cookies geen toestemming te worden gevraagd.
  2. Analytische cookies
    Wij gebruiken analytische cookies om informatie te verzamelen. Met deze informatie kunnen we bijvoorbeeld zien welke pagina’s het meeste bezocht worden, waar bezoekers vandaag komen en welke pagina’s foutmeldingen opleveren. Met deze informatie kunnen we de website verbeteren en gebruiksvriendelijker maken. De gemeten gegevens worden anoniem verwerkt en worden nooit aan derden verschaft, tenzij wettelijk verplicht. Volgens de cookiewet hoeft voor deze categorie cookies geen toestemming te worden gevraagd.

    3. Advertising cookies
    Om advertenties te serveren, wordt een cookie van DoubleClick geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om relevante advertenties te tonen, op basis van eerder door jou opgevraagde pagina’s. Ook als je geen cookies accepteert, krijg je advertenties te zien. Deze advertenties maken geen gebruik van cookies die surfgedrag opslaan en zijn daarom niet afgestemd op je interesses. Advertenties zijn nodig om er voor te zorgen dat de websites gratis kunnen worden aangeboden.

4. Social media cookies
Wij plaatsen regelmatig een post/video van Instagram of YouTube. Embedded content afkomstig van social media bevat vaak cookies, net als social media buttons. Met deze buttons kun je eenvoudig het artikel delen via social media. Om te bekijken wat deze platformen met cookies doen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.

Klik hier voor een overzicht van alle cookies.


Cookies uitzetten

Het is mogelijk om cookies uit te schakelen. Dit kan via de instellingen van je browser: Chrome, Internet Explorer / Edge, Firefox en Safari. Let op! Wanneer je cookies blokkeert, zullen sommige onderdelen van de website niet optimaal werken.  

Cookies achteraf verwijderen
Na het bezoek aan de website kun je alsnog de geplaatste cookies verwijderen. Dit kan via de instellingen van je browser: Chrome, Internet Explorer / Edge, Firefox en Safari.

Let op! Het uitschakelen en verwijderen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Wijzigingen

ZPRESS Young behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor het privacy beleid van ZPRESS Young. Substantiële wijzigingen van dit privacy statement zullen op de websites of anderszins worden bekendgemaakt.